Boeddha beeld direct online te koopBoeddha beeld online kopen tegen de scherpste prijzen? In de on-line winkel van GerichteKeuze tref je vast je prachtige boeddha beeld aan. Door een ruime keuze uit prachtige standbeelden, vindt je altijd het beeld wat bij je past. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als voor buiten in de tuin en hebben een perfecte kwaliteit. De buitenbeelden zijn gemaakt van fiberclay waardoor deze regen- en vorstbestendig zijn. Wil je direct een kijkje nemen om je eigen prachtige budha uit te zoeken? Klik dan hier of rechts op de foto. Wil je weten wat GerichteKeuze nog meer levert in de categorie boeddhisme, lees dan verder..

 

Boeddha beeld kopen of een prachtige Shaolin?

We horen vaak dat de mensen hieruit geen keuze kunnen maken, beide beelden voor huis of tuin zien er prachtig uit. De boeddha, ook wel geschreven als Budha, Bhoeda, Boedha en nog meer varianten heeft, afhankelijk van het beeld een betekenis. De beeldjes van Shaolin Monniken zijn vrolijk en zien er kinderlijk uit, dit zou wel eens te maken kunnen hebben dat het woord Shaolin staat voor Jong Bos.

Ben je opzoek naar een beeld met een diepe betekenis, kijk dan eens hier. Of ben je toch ook geïnteresseerd geraakt in een binnen of tuinbeeld met een vrolijk uiterlijk?

Betekenis van de diverse boeddhabeelden is vaak af te leiden aan de houding van hun handen. Ook wel de mudra genaamd, iedere mundra heeft dus zijn eigen betekenis. Zo betekend het beeld rechts op de foto Abhayamudra. Abhayamudra is een beeld waarin de rechterhand opgeheven is tot de hoogte van de borst, met de handpalm naar buiten gekeerd. Dit betekend geruststelling.

Er wordt natuurlijk erg veel geschreven over deze mooie beelden, zowel offline als online, wij kunnen je overvoeden met informatie maar als je op zoek bent op het internet om Boeddhabeelden online te kopen, laat je dan eerst bewonderen door onze prachtige beelden!

 

boeddha-beeld

Boeddhabeelden kopen online, was nog nooit zo makkelijk en veilig!

Bij GerichteKeuze kan je gemakkelijk en snel je favoriete binnen huis of tuinbeeld kopen, tegen de scherpste prijzen online en in een veilige betaalomgeving. Naast dat wij er alles aan doen om het koop proces zo makkelijk en veilig mogelijk te maken, geloven wij ook in de kracht van een externe controle. Wij zijn dan ook trots om het Webshop Keurmerk te mogen dragen! Bekijk hem hier!