Wil je in contact komen met GerichteKeuze? Of het gaat omtrent de status van je bestelling, of als je er wat aan wilt veranderen? Wil je de bestelling inzien? Dat kan, door in te loggen op je  account.
Mocht je daar geen antwoord op je vraag vinden, dan kun je deze altijd stellen aan onze klanten service. Ook eventuele klachten vernemen wij graag, dit om onze dienst aan te scherpen! Maak daarvoor gebruik van onderstaand contactformulier of klik hier. Wij streven ernaar je zo spoedig mogelijk, doch binnen 24 uur, te beantwoorden.

Heb je nog geen antwoord ontvangen?

Als je gebruik hebt gemaakt van het contactformulier en nog geen antwoord hebt ontvangen, dan is het mogelijk dat je internet provider of je e-mailprogramma e-mail blokkeert van GerichteKeuze. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van je e-mailprogramma, om te zien hoe je de instelling wijzigt, welke zorgt voor blokkade van e-mail. Wanneer je weer in staat bent om e-mail te ontvangen, neem alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.


Bel mij terug!

Wil je dat wij telefonisch contact met je opnemen?
Vul dan je telefoonnummer, naam en het geschikte tijdstip in op het contact formulier en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug!


Heb je een klacht?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zullen binnen 24 uur met een reactie komen. De klacht kunt u hier indienen of via onderstaand formulier.
Ook kun je een klacht over een product, dienst of de service van ons indienen via het klachtenformulier van de Stichting Webshop Keurmerk. Deze is te vinden op de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info. De klacht wordt dan zowel naar ons als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd.


Wil je graag telefonisch contact? +31341700274 we helpen graag!

Door de weeks telefonisch bereikbaar van 09:00 t/m 17:00u
Zaterdags van 10:00 tot 13:00u
Feestdagen en zondagen niet bereikbaar.


Gerichte Keuze

Nijverheidsweg 103e
8071DD Nunspeet

Email: info@gerichtekeuze.nl

Telefoon: +31341700274

Kvk-nummer: 70225621
Btw-identificatienummer: NL858200880B01