Heb je zo snel mogelijk graf beelden en figuren nodig om op een begraafplaats neer te zetten? Bekijk dan direct ons ruime assortiment van beeldjes voor op het graf. Je kunt in deze webshop eenvoudig grafdecoratie online bestellen en heel snel laten bezorgen op het door jouw gewenste adres. We hebben grafversiering beelden van vier verschillende soorten materialen. Hoogwaardige kwaliteit en niet roestende grafdecoratie brons, betonbeelden, polyresin en fyberclay sculpturen en ornamenten.

Graf beelden en figuren online bestellen en snel laten bezorgen

We begrijpen dat de levertijd van grafversiering voor een begrafenis van cruciaal belang is. Daarom zorgen wij ervoor dat de bestelde graf beelden en figuren ook snel bij jou bezorgd worden. Natuurlijk kun je de grafdecoratie op afspraak ook komen afhalen bij ons magazijn te Nunspeet.

Heb je vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om ons te contacteren via mail of telefonisch. Wij staan je graag te woord!

Ben je op zoek naar een grafdecoratie van een ander materiaal dan brons? Je kunt hier ook mooie beelden van beton, polyresin of fyberclay direct bestellen!

-30%
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: €424,00.Huidige prijs is: €295,00.