[su_pullquote align=”right”]”Industrieel interieur, veilig en vertrouwd met webshopkeurmerk”
Bekijk ons keurmerk![/su_pullquote]Industrieel interieur is de trend voor de jaren 2014 en 2015. De stijl industrieel interieur wordt gekenmerkt door zijn robuuste karakter, ruimtelijk en strakke lijnen. Met name RVS, hout, aluminium en leer zijn veel voorkomende materiaalsoorten welke bij dit interieur passen. Industrieel interieur is vanaf nu ook bij ons verkrijgbaar. En niet zomaar interieur, echt Nederlands handgemaakt interieur. Alle toegepaste materialen zijn van hoogstaande kwaliteit en zeer robuust, hiernaast ook nog eens 100% recyclebaar.
Vanaf eind oktober is het volledige assortiment verkrijgbaar!
[su_spacer size=”40″]

Industrieel interieur gemakkelijk verkrijgbaar.

Speciaal voor jou als liefhebber, hebben wij een volledig assortiment gewijd aan industrieel interieur. Niet enkel geschikt voor in huis maar zelfs een hele serie meubelen welke geschikt zijn voor buiten, gemaakt van RVS van een hoge kwaliteit (RVS 304). Dit in combinatie met een houten of granieten blad in verschillende kleuren, maar ook houten tuinmeubelen tref je aan in deze collectie.

[su_row][su_column size=”1/3″]

Huis interieur

Industrieel interieur huis

[/su_column] [su_column size=”1/3″]

Bio branders

Biobranders-industrieel-interieur

[/su_column] [su_column size=”1/3″]

Tuin interieur

Tuinmeubelen industrieel interieur

 

 

 

 

 

 

 

 

[/su_column] [/su_row]

Handgemaakt in Nederland met een hoge kwaliteit!

Al ons industrieel interieur wordt speciaal voor jou in Nederland op bestelling gemaakt, hierdoor zijn speciale wensen te allen tijde mogelijk. Wil je de tafel net iets hoger d, of wellicht iets lager dan de standaard 77 centimeter? Dan is dat bij ons mogelijk! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, ze zullen je vakkundig en professioneel te woord staan.

Zoals gemeld worden alle artikelen met de hand gemaakt in Nederland, dit met de hoogst mogelijke precisie en uiterst hoge afwerking. De toegepaste materialen zijn hoogwaardig RVS 304, oersterk graniet  (gebrand of gepolijst) en hout met het FSC keurmerk! De meubelen zijn naar eigen keuze samen te stellen, dit in zowel afmeting als toegepast materiaal, zo wordt het niet enkel speciaal voor jou gemaakt maar ook nog eens naar jou wens!