Het uiterst brede assortiment van huis en tuindecoratieve beelden wat wij hier in onze webwinkel vaak als de voordeligste in Nederland en België te koop aanbieden, is allemaal geselecteerd op de beste kwaliteit! Alle huis en tuinbeelden zijn met de grootste zorg en vaak heel gedetailleerd gemaakt van uitstekende materialen waardoor ook jij er heel lang plezier van gaat hebben!

Alles over GerichteKeuze, lees je hier! GerichteKeuze wordt gerund vol passie en we streven er dagelijks naar de juiste keuze aan te bieden. Deze keuze is zeer breed, van unieke huisdecoratie tot een leuk cadeau of decoratie voor je tuin. Mede hierdoor zijn wij dagelijks op zoek naar unieke artikelen. Ons streven is om wekelijks ons decoratieve assortiment uit te bereiden.

Wie of wat is GerichteKeuze?

GerichteKeuze wordt beheerd vanuit Nunspeet, sinds 2013.
De distributie van de artikelen geschiedt vanuit de opslag in Nunspeet. Het doel is een breed, uiteenlopend, aanbod van unieke huis- en tuindecoratie aan te bieden.
Door een brede kennissenkring, zowel binnen als buiten de Nederlandse grenzen is het mogelijk om dit te realiseren. Naast de webshop leveren wij ook artikelen aan (grote) winkels binnen Nederland.

Jouw mening telt!

Ook wij zijn benieuwd naar jouw mening. Heb je een op- of aanmerking over onze huis en tuinbeelden, wellicht een leuk idee voor ons assortiment, of wil je gewoon een compliment geven? Laat het ons weten!
Dit kan via onze klantenservice, neem hier contact met ons op!

Wil je op de hoogte worden gehouden? Meldt je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (links op de pagina) of volg ons via socialmedia!

 

Gerichte Keuze

Nijverheidsweg 103e
8071DD Nunspeet

Telefoon; +31341700274

Email: info@gerichtekeuze.nl

Kvk-nummer: 70225621
Btw-identificatienummer: NL858200880B01

Leuke huis en tuin decoratie voor jou!