Tuinidee
Tuinidee Oostenrijks
landschap

Een tuinidee heeft iedereen, maar soms heb je net dat ene zetje nodig om over te gaan tot een verandering van je tuin. Of wellicht heb je net een nieuw huis met ruime tuin gekocht, maar is deze laatste aan een grote opknapbeurt nodig. Tuindecoratie is naast de prachtige bloemen en planten toch iets wat niet mag ontbreken.Deze decoratie geeft naast de bloemen en planten een bepaalde sfeer in je tuin. De sfeer bepaal je zelf maar is meestal gebaseerd op het “soort” tuin.

Tuinidee gebaseerd op het soort tuin

Er zijn vele soorten tuinen van a t/m zijn er minimaal 30 stuks! Enkele zeer bekende zijn de bonsai-, buxus-, japanse- of bloementuin. Maar er zijn ook veel tuinen welke een bepaald karakter op basis van landschap hebben.
Zo is er op de Veluwe een tuinidee gebaseerd op het Oostenrijkse landschap, genaamd “Ampies Berg“. Deze prachtige tuin heeft, naast de prachtige bloemen en planten, een gigantische hoogte van maar liefst 15 meter!  Indrukwekkend.. Benieuwd? Neem eens een kijkje op de website.

Naast Ampies berg is er ook een prachtige japanse kijktuin op de Veluwe genaamd de Fantasietuin. Deze tuin heeft ook een prachtige eigen stijl en wordt jaarlijks vernieuwd. Erg leuk om beide eens te bekijken mocht men op de Veluwe zijn! Wil je een kijkje nemen op deze site, klik dan hier.

Wij van GerichteKeuze leveren een ruim assortiment mooie tuinbeelden en accessoires om je tuinidee tot leven te brengen, met trots mogen wij ook melden dat enkele hiervan zelfs in de Japanse tuin te bezichtigen zijn! Wil je ze direct bekijken-> Klik?

Naast de prachtige beelden voor de Japanse tuin hebben wij ook een ruime collectie dieren, shaolin beelden, pagodes en meer! Kijk rustig eens rond en maak je keuze, of laat ons helpen.

[slideshow 5] [slide title=”Het beeld van je favoriete dier?”]Bekijk de prachtige levensechte dieren hier.[/slide] [slide title=”Boeddha beeld met een echte betekenis?”]Hier kun je onze prachtige collectie bekijken.[/slide] [slide title=”Opzoek naar de trend van 2014?”]Stoobz! Trendy huis of tuin beelden, je treft ze hier aan.[/slide] [/slideshow]

 

Geef een reactie