Bij GerichteKeuze kun je 100% veilig betalen!

ideal

GerichteKeuze heeft een veilige betaalomgeving. Alle betalingen op GerichteKeuze, geschieden middels een beveiligde SSL (Secure Lockets Layer) verbinding. Via onze betaalprovider Sisow worden de betaling versleuteld in een SSL Encryption, de sterkste codering op de markt! Zodra je wordt doorverwezen naar het betalingsproces zie je, in je adresbalk, dat je in een veilige betaalomgeving bent. Dit is op te merken doordat het adres met https:// begint in de plaats van http:// tevens zal een deel van het adres blauw of groen kleuren.

Bij GerichteKeuze zijn je gegevens veilig en kun je deze met een gerust hart invoeren. Mocht je geen https:// ten tijde van de  uiteindelijke betaling in je adresbalk hebben staan, voer je gegevens dan niet in en neem contact op met onze klantenservice. Wij vinden het uiterst belangrijk dat je veilig je aankopen kunt doen. We zullen ten alle tijde ervoor zorgen dat je jezelf in een 100% veilige betaalomgeving begeeft.

Bij ons kun je gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden.
Voor de Nederlandse markt kan men gebruik maken van het alom bekende iDEAL. Voor de Belgische markt zal de voorkeur waarschijnlijk uitgaan naar MisterCash of Sofortbanking. Maar natuurlijk ook Paypal is mogelijk, hier kun je naast je bank ook per creditcard betalen! Naast deze bank betaalmogelijkheden is het ook mogelijk om het geld vooraf over te maken naar onze bankrekening of je kunt de bestelling onder rembours laten verzenden.
Voor rembours zendingen dienen wij een extra heffing door te voeren van €10,75 welke wordt opgelegd aan ons door de distributeur.

mistercashdirectebanking

Geef een reactie